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World's Best Lasagna
Ingredients:
1 pound lean ground beef
1/2 cup minced onion
2 cloves garlic, crushed
1 (28 ounce) can crushed tomatoes
2 (6 ounce) cans tomato paste
2 (6.5 ounce) cans canned tomato sauce
1/2 cup water
2 tablespoons white sugar
1 1/2 teaspoons dried basil leaves
1/2 teaspoon fennel seeds 1 teaspoon Italian seasoning
1 tablespoon salt
1/4 teaspoon ground black pepper
4 tablespoons chopped fresh parsley
12 lasagna noodles
16 ounces ricotta cheese
1 egg
1/2 teaspoon salt
3/4 pound mozzarella cheese, sliced
3/4 cup grated Parmesan cheese
Directions:
1. Cook ground beef, onion, and garlic over medium heat until well browned. Stir in crushed tomatoes, tomato paste, tomato sauce, and water. Season with sugar, basil, fennel seeds, Italian seasoning, 1 tablespoon salt, pepper, and 2 tablespoons parsley. Simmer, covered, for about 1 1/2 hours, stirring occasionally.
2. Bring a large pot of lightly salted water to a boil. Cook lasagna noodles in boiling water for 8 to 10 minutes. Drain noodles, and rinse with cold water. In a mixing bowl, combine ricotta cheese with egg, remaining parsley, and 1/2 teaspoon salt.
3. Preheat oven to 375 degrees F (190 degrees C).
4. To assemble, spread 1 1/2 cups of meat sauce in the bottom of a 9x13 inch baking dish. Arrange 6 noodles lengthwise over meat sauce. Spread with one half of the ricotta cheese mixture. Top with a third of mozzarella cheese slices. Spoon 1 1/2 cups meat sauce over mozzarella, and sprinkle with 1/4 cup Parmesan cheese. Repeat layers, and top with remaining mozzarella and Parmesan cheese. Cover with foil: to prevent sticking, either spray foil with cooking spray, or make sure the foil does not touch the cheese.
5. Bake in preheated oven for 25 minutes. Remove foil, and bake an additional 25 minutes. Cool for 15 minutes before serving.
Note: what I do with the noodles is I place them uncooked in 9x13 pan and pour boiling water over them and just let them sit for 20 min. and then drain and use. They aren't completely cooked and will finish cooking in the oven so they don't get so smushy. I also just usually use 3 noodles going the long way instead of 6 going across
Échange de recettes préférées
- Créé par
- wmmeden
- Super Hero 1204
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- Créé par
- wmmeden
- à May 27, 10, 08:21:53 PM
- Super Hero 1204
- actif la dernière fois il y a environ 1 an
Original Traduction traduit parPubliez votre recette préférée, qu'il s'agisse de votre propre création ou de quelque chose que vous aimez dans un livre de cuisine ou un magazine.
Les meilleures lasagnes du monde
Ingrédients:
1 livre de bœuf haché maigre
1/2 tasse d'oignon émincé
2 gousses d'ail, écrasées
1 boîte (28 onces) de tomates concassées
2 boîtes (6 onces) de pâte de tomate
2 boîtes (6,5 onces) de sauce tomate en conserve
1/2 tasse d'eau
2 cuillères à soupe de sucre blanc
1 1/2 cuillères à café de feuilles de basilic séchées
1/2 cuillère à café de graines de fenouil 1 cuillère à café d'assaisonnement italien
1 cuillère à soupe de sel
1/4 cuillère à café de poivre noir moulu
4 cuillères à soupe de persil frais haché
12 nouilles à lasagne
16 onces de fromage ricotta
1 oeuf
1/2 cuillère à café de sel
3/4 livre de fromage mozzarella, tranché
3/4 tasse de parmesan râpé
Directions:
1. Cuire le bœuf haché, l'oignon et l'ail à feu moyen jusqu'à ce qu'ils soient bien dorés. Incorporer les tomates concassées, la pâte de tomates, la sauce tomate et l'eau. Assaisonner avec du sucre, du basilic, des graines de fenouil, des assaisonnements italiens, 1 cuillère à soupe de sel, du poivre et 2 cuillères à soupe de persil. Laisser mijoter à couvert pendant environ 1 heure et demie, en remuant de temps en temps.
2. Portez à ébullition une grande casserole d'eau légèrement salée. Cuire les nouilles à lasagne dans l'eau bouillante pendant 8 à 10 minutes. Égoutter les nouilles et rincer à l'eau froide. Dans un bol à mélanger, mélanger le fromage ricotta avec l'œuf, le reste du persil et 1/2 cuillère à café de sel.
3. Préchauffer le four à 375 degrés F (190 degrés C).
4. Pour assembler, étalez 1 1/2 tasse de sauce à la viande au fond d'un plat allant au four de 9 x 13 pouces. Disposer 6 nouilles dans le sens de la longueur sur la sauce à la viande. Tartiner avec la moitié du mélange de fromage ricotta. Garnir d'un tiers de tranches de fromage mozzarella. Verser 1 1/2 tasse de sauce à la viande sur la mozzarella et saupoudrer de 1/4 tasse de parmesan. Répéter les couches et garnir du reste de la mozzarella et du parmesan. Couvrir de papier d'aluminium : pour éviter de coller, vaporisez le papier d'aluminium avec un enduit à cuisson ou assurez-vous que le papier d'aluminium ne touche pas le fromage.
5. Cuire au four préchauffé pendant 25 minutes. Retirez le papier d'aluminium et faites cuire encore 25 minutes. Laisser refroidir 15 minutes avant de servir.
Remarque : ce que je fais avec les nouilles, c'est que je les place crues dans une poêle 9x13, que je verse de l'eau bouillante dessus et que je les laisse reposer pendant 20 minutes. puis égouttez et utilisez. Ils ne sont pas complètement cuits et finiront de cuire au four pour ne pas devenir trop pâteux. J'utilise aussi habituellement 3 nouilles pour le long chemin au lieu de 6 pour le traverser. -
- Répondu par
- wmmeden
- à May 27, 10, 08:23:56 PM
- Super Hero 1204
- actif la dernière fois il y a environ 1 an
My Most Favorite Cherry Cobbler-YUMMY!!
1/2 cup butter
1 cup all-purpose flour
1 cup white sugar
1 teaspoon baking powder
1 cup milk
1 (21 ounce) can cherry pie filling
Directions
1.Preheat oven to 275 degrees F (135 degrees C). Place butter or margarine in a 9x13 inch baking dish and set on oven rack to melt.
2.In a medium bowl, mix together flour, sugar, and baking powder. Stir in milk.
3.Remove baking dish from oven as soon as butter or margarine is melted. Pour flour mixture into dish, but DO NOT STIR. Pour fruit evenly into pan, and DO NOT STIR.
4.Raise oven temperature to 350 degrees F (175 degrees C). Bake cobbler for 50 to 60 minutes, until golden brown.Mon cordonnier aux cerises préféré-YUMMY !!
1/2 tasse de beurre
1 tasse de farine tout usage
1 tasse de sucre blanc
1 cuillère à café de levure chimique
1 tasse de lait
1 boîte (21 onces) de garniture pour tarte aux cerises
Directions
1. Préchauffer le four à 275 degrés F (135 degrés C). Placer le beurre ou la margarine dans un plat allant au four de 9 x 13 pouces et placer sur la grille du four pour faire fondre.
2. Dans un bol moyen, mélanger la farine, le sucre et la levure chimique. Incorporer le lait.
3.Retirez le plat de cuisson du four dès que le beurre ou la margarine est fondu. Versez le mélange de farine dans le plat, mais NE REMUEZ PAS. Versez les fruits uniformément dans le moule et NE REMUEZ PAS.
4.Augmentez la température du four à 350 degrés F (175 degrés C). Cuire le cordonnier pendant 50 à 60 minutes, jusqu'à ce qu'il soit doré. -
- Répondu par
- Imagin.ation
- à May 27, 10, 08:39:27 PM
- Superstar Member 5026
- actif la dernière fois il y a environ 5 ans
Oh that Lasagna... and that Cherry Cob is the simpliest i have seen to make
That is an excellent tip for the Lasagna!!!
I have some recipes let me think a moment, i will be posting some.Oh cette lasagne... et ce Cherry Cob est le plus simple que j'ai vu faire
C'est un excellent conseil pour les lasagnes !!!
J'ai quelques recettes, laissez-moi réfléchir un instant, je vais en poster quelques-unes. -
- Répondu par
- Lipstick
- à May 27, 10, 08:51:10 PM
- Admin 13900
- actif la dernière fois il y a environ 1 jour
Awesome idea!!! I love to cook too! I gots to think for a bit on it too for some good recipes.
Hey with Memorial day weekend coming up it would be nice to have some bbq recipes too! If anyone has a special one please share it. I am always looking for different recipes on the grill!!
Thanks,
LipsIdée géniale!!! J'aime cuisiner aussi! Il faut que j'y réfléchisse un peu aussi pour avoir de bonnes recettes.
Hé, avec le week-end du Memorial Day qui approche, ce serait bien d'avoir aussi quelques recettes de barbecue ! Si quelqu'un en a un spécial, partagez-le. Je suis toujours à la recherche de différentes recettes sur le grill !!
Merci,
Lèvres -
- Répondu par
- wnanhee
- à May 28, 10, 02:25:25 AM
- Superstar Member 5413
- actif la dernière fois il y a environ 2 ans
Woooooo what a great idea!!! I love it and I love it!!!
I love to cook and I do have some great my own recipes and can not wait to share and learn from others too.Woooooo quelle bonne idée !!! J'adore et j'adore !!!
J'adore cuisiner et j'ai d'excellentes recettes et j'ai hâte de partager et d'apprendre des autres aussi. -
- Répondu par
- allyoop
- à Jun 01, 10, 10:09:30 PM
- Sr. Member 364
- actif la dernière fois il y a environ 7 ans
Ok keep an open mind, this is weird but it is actually good.My cousin is an excellent, I mean supremo baker,recently she served these at a gathering and they were a hit.
Black bean brownies
1 box of brownie mix
1 can of black beans
Puree the black beans thouroughly in a food processor (add about a half cup of water to bean mixture after processing)
Dump beans into large mixing bowl
dump brownie mix into bowl with black beans/water
Mix well by hand or mixer
Spread into a greased pan
Bake as usual per instructions on brownie mix box
Cool,cut into squares and sprinkle with powdered sugar
They are good, they are healthier,you do not add eggs,oil or anything that the box says, BUT you can tweak them as you like,I would recommend adding nuts in the batter and on top too, (I like nuts)
This is a healthier alternative and offers a lot of fiber and will probably make you a little farty...teheheOk, gardez l'esprit ouvert, c'est bizarre mais c'est en fait bon. Ma cousine est une excellente boulangère, je veux dire suprême, récemment elle les a servis lors d'une réunion et ils ont été un succès.
Brownies aux haricots noirs
1 boîte de mélange à brownie
1 boîte de haricots noirs
Réduisez en purée les haricots noirs dans un robot culinaire (ajoutez environ une demi-tasse d'eau au mélange de haricots après le traitement)
Versez les haricots dans un grand bol à mélanger
verser le mélange de brownie dans un bol avec les haricots noirs/l'eau
Bien mélanger à la main ou au mixeur
Répartir dans un moule graissé
Cuire comme d'habitude selon les instructions sur la boîte de mélange à brownies
Laisser refroidir, couper en carrés et saupoudrer de sucre glace
Ils sont bons, ils sont plus sains, vous n'ajoutez pas d'œufs, d'huile ou quoi que ce soit ce qui est dit sur la boîte, MAIS vous pouvez les modifier à votre guise, je recommanderais d'ajouter des noix dans la pâte et sur le dessus aussi (j'aime les noix)
C'est une alternative plus saine et offre beaucoup de fibres et vous fera probablement un peu péter...tehehe -
- Répondu par
- allyoop
- à Jun 01, 10, 10:30:48 PM
- Sr. Member 364
- actif la dernière fois il y a environ 7 ans
Ally oops Cranberry cosmopolitan oven baked baby back ribs
I love cosmopolitans and I love cooking, its summertime so its barbque time too.
Heres my own recipe for sauce and ribs, you can use this sauce on other cuts of meat and chicken too.
1 can of jellied Cranberry sauce
1 cup of orange juice
1 cup of ketchup
3 shots of Vodka
A dash of cayenne
A big dash of ginger
Add all ingredients to a pot or double boiler if desired,roughly chop up the cranberry sauce and turn flame on to simmer, the cranberry sauce will melt, stir often and make sure it does not scorch (cover with a lid because it will bubble and dirty up your stove top) Simmer for about 20 minutes or until its all mixed and smooth. Set aside to cool.
You can refrigerate and use later if you wish.
Wash off 2 slabs of Baby back ribs, or whatever kind you like
Season with salt, pepper, garlic powder,onion powder,paprika (this is my "house" seasoning of choice, but use whatever your comfortable with)
Place in a roasting pan large enough to stretch them out and not crowd them, cover with lid or with heavy duty foil, making sure the pan is sealed.
Bake at 350 for about 2 hours,(maybe less depending on how fast your oven cooks)
When they are fork tender and starting to pull away slightly from bone, they are done.
Drench on front and back with Cosmopolitan Barbque sauce and bake uncovered for another 12 to 15 minutes. I usually serve these with a baked potato, corn on the cob and a salad.
Note; The alcohol will cook out when you simmer the sauce.Ally oops Côtes levées cosmopolites aux canneberges cuites au four
J'aime les cosmopolites et j'adore cuisiner, c'est l'été donc c'est aussi l'heure du barbecue.
Voici ma propre recette de sauce et de côtes levées, vous pouvez également utiliser cette sauce sur d'autres coupes de viande et de poulet.
1 boîte de sauce aux canneberges en gelée
1 tasse de jus d'orange
1 tasse de ketchup
3 shots de Vodka
Un soupçon de poivre de Cayenne
Une grosse pincée de gingembre
Ajoutez tous les ingrédients dans une casserole ou un bain-marie si vous le souhaitez, hachez grossièrement la sauce aux canneberges et allumez le feu pour laisser mijoter, la sauce aux canneberges va fondre, remuez souvent et assurez-vous qu'elle ne brûle pas (couvrez avec un couvercle car elle bouillonnera et salez votre cuisinière) Laisser mijoter pendant environ 20 minutes ou jusqu'à ce que tout soit mélangé et lisse. Laisser refroidir.
Vous pouvez réfrigérer et utiliser plus tard si vous le souhaitez.
Lavez 2 tranches de côtes levées, ou tout autre type de côtes levées de votre choix.
Assaisonner avec du sel, du poivre, de la poudre d'ail, de la poudre d'oignon et du paprika (c'est mon assaisonnement "maison" de choix, mais utilisez celui avec lequel vous êtes à l'aise)
Placez-les dans une rôtissoire suffisamment grande pour les étirer et ne pas les encombrer, couvrir avec un couvercle ou avec du papier d'aluminium épais, en vous assurant que la poêle est scellée.
Cuire au four à 350 pendant environ 2 heures (peut-être moins selon la vitesse de cuisson de votre four)
Lorsqu’ils sont tendres à la fourchette et commencent à se détacher légèrement de l’os, ils sont cuits.
Arroser le devant et le dos de la sauce Cosmopolitan Barbque et cuire au four à découvert pendant encore 12 à 15 minutes. Je les sers habituellement avec une pomme de terre au four, des épis de maïs et une salade.
Note; L'alcool disparaîtra lorsque vous laisserez mijoter la sauce. -
- Répondu par
- allyoop
- à Jun 01, 10, 10:56:36 PM
- Sr. Member 364
- actif la dernière fois il y a environ 7 ans
OMG You shoulda never started this thread cuz I got a lot of recipes!!
OMG Tu n'aurais jamais dû commencer ce fil parce que j'ai beaucoup de recettes !!
-
- Répondu par
- Imagin.ation
- à Jun 02, 10, 01:28:18 PM
- Superstar Member 5026
- actif la dernière fois il y a environ 5 ans
Easy Chicken Enchiladas.. This is my own recipe...
One Whole Chicken
One Large can of Enchilada Sauce (red) you can use green as well, if you like alot of sauce get 2 cans
Grated Cheese a little or alot (whatever you like) I like using jack and cheddar
Can of Black Olives (sliced)
One Onion (only if you like onion in them)
Corn Tortillas (i usually get the 3 dozen package)
Boil Chicken til done, shred chicken from bone
Heat up enchilada sauce pour over shredded chicken
Heat up tortillas on flame of stove, or in a pan (to make the tortillas a little softer you can fry them quickly in hot oil) i do this for mine
Roll up a big pinch of chicken, a little cheese, a few olives and (onion if you want) in tortilla place in a large square baking pan (each roll of chicken mixture in tortilla placed side by side ends facing down)
When pan is full, pour more sauce over chicken layer, sprinkle more cheese and sliced olives
Cover pan with foil and bake at 350 for about 15 minutes, until pipen hot!
Garnish with sour cream and gaucamole, and Whellah.. you got Chicken Enchiladas
Easy Spanish Rice...
In a fry pan, place a little oil and chopped or sliced onion, add some rice (about a cup).. a pinch of salt and pepper, i always make alot of this because everyone loves it so for me i use 2 cups, fry rice and onion together until rice is a golden brown, i like to fry my rice a little darker then golden, for some reason it gives a better flavor, add a can of tomato sauce and 2 cans of water (this is for 1 cup rice double up if using 2 cups) you can add at this time if you want some chopped tomatoes, green pepper bring to a boil, reduce heat cover and simmer til liquid is absorbed stirring occasionally. Whellah Spanish Rice!
Easy Gaucamole....
A few avacados, salt and some green chili taco sauce, and a lemon
Peel avacados and mush it up in a bowl, add the salt, green chili sauce, stir together top it with a little squeezed lemon juice.. Whellah Gaucamole!Enchiladas au poulet faciles. C'est ma propre recette...
Un poulet entier
Une grande boîte de sauce Enchilada (rouge), vous pouvez également utiliser du vert, si vous aimez beaucoup de sauce, prenez 2 boîtes.
Fromage râpé un peu ou beaucoup (comme vous le souhaitez) J'aime utiliser du jack et du cheddar
Boîte d'olives noires (tranchées)
Un oignon (seulement si vous aimez l'oignon dedans)
Tortillas de maïs (je reçois habituellement le paquet de 3 douzaines)
Faire bouillir le poulet jusqu'à ce qu'il soit cuit, déchiqueter le poulet des os
Réchauffer la sauce enchilada et verser sur le poulet râpé
Faites chauffer les tortillas sur la flamme d'une cuisinière ou dans une poêle (pour rendre les tortillas un peu plus molles, vous pouvez les faire frire rapidement dans l'huile chaude), je fais ça pour la mienne
Roulez une grosse pincée de poulet, un peu de fromage, quelques olives et (de l'oignon si vous le souhaitez) dans une tortilla et placez-la dans un grand plat carré (chaque rouleau de mélange de poulet dans une tortilla placé côte à côte se termine vers le bas).
Lorsque la poêle est pleine, versez plus de sauce sur la couche de poulet, saupoudrez de fromage et d'olives tranchées.
Couvrir le moule de papier d'aluminium et cuire au four à 350 pendant environ 15 minutes, jusqu'à ce qu'il soit chaud !
Garnir de crème sure et de gaucamole, et Whellah... vous avez des enchiladas au poulet
Riz espagnol facile...
Dans une poêle, mettez un peu d'huile et l'oignon haché ou émincé, ajoutez un peu de riz (environ une tasse).. une pincée de sel et de poivre, j'en fais toujours beaucoup car tout le monde adore ça donc pour moi j'utilise 2 tasses, faire frire le riz et l'oignon ensemble jusqu'à ce que le riz soit doré, j'aime faire frire mon riz un peu plus foncé puis doré, pour une raison quelconque, cela donne une meilleure saveur, ajoutez une boîte de sauce tomate et 2 boîtes d'eau (c'est pour 1 tasse le riz double si vous en utilisez 2 tasses), vous pouvez ajouter à ce moment si vous voulez des tomates hachées, du poivron vert, porter à ébullition, réduire le couvercle du feu et laisser mijoter jusqu'à ce que le liquide soit absorbé en remuant de temps en temps. Ouf, du riz espagnol !
Gaucamole facile....
Quelques avocats, du sel et de la sauce taco au chili vert, et un citron
Épluchez les avocats et écrasez-les dans un bol, ajoutez le sel, la sauce chili vert, mélangez et recouvrez d'un peu de jus de citron pressé. Whellah Gaucamole ! -
- Répondu par
- allyoop
- à Jun 02, 10, 01:53:46 PM
- Sr. Member 364
- actif la dernière fois il y a environ 7 ans
If anyone is interested I have a recipe for making "home made" ravioli using eggroll or wonton wrappers....I know another weird one but they were a big hit when I made them and they are yummy.
Imagin.ation those chicken enchiladas sound really good,I'm gonna try them as soon as I can....mmmmm.Si quelqu'un est intéressé, j'ai une recette pour faire des raviolis "faits maison" avec des rouleaux d'oeufs ou des emballages de wonton... J'en connais un autre bizarre mais ils ont eu un grand succès quand je les ai préparés et ils sont délicieux.
Imaginez, ces enchiladas au poulet ont l'air vraiment bonnes, je vais les essayer dès que je peux... mmmmm. -
- Répondu par
- Lipstick
- à Jun 02, 10, 10:31:26 PM
- Admin 13900
- actif la dernière fois il y a environ 1 jour
Awesome yummy recipes ally and imagin!
Here is one of my favorites:
Taco Salad
1 lb of ground beef
Taco Seasoning mix
1 can of black olives
Shredded lettuce
Cheddar cheese
Kraft Catalina dressing
Doritos
Brown ground beef and add a little less than half a packet of taco seasoning mix, like McCormicks or Lawreys. Drain ground beef well on paper towel and allow to cool. In a large bowl add ground beef, black olives, lettuce and cheddar cheese.
Right before serving add Catalina dressing. Enough to coat. Crush Doritos and add.
You can be imaginative and add anything you like to your taco salad. Originally the recipe did not call for the taco seasoning......but i thought it could use a little zip!!
This recipe also said to add ingredients all at once. Unless you don't anticipate leftovers, i crush Doritos in a small bowl on the side and let everyone add it to their liking. This keeps them crisp without sitting too long in bowl!
Lips
Des recettes géniales et délicieuses, alliées et imaginez !
Voici un de mes favoris :
Salade de Taco
1 livre de boeuf haché
Mélange d'assaisonnement pour tacos
1 boîte d'olives noires
Laitue râpée
Fromage cheddar
Vinaigrette Catalina Kraft
Doritos
Faites revenir le bœuf haché et ajoutez un peu moins d'un demi-paquet de mélange d'assaisonnement pour tacos, comme McCormicks ou Lawreys. Bien égoutter le bœuf haché sur du papier absorbant et laisser refroidir. Dans un grand bol, ajouter le bœuf haché, les olives noires, la laitue et le fromage cheddar.
Juste avant de servir, ajoutez la vinaigrette Catalina. Assez pour enrober. Écrasez les Doritos et ajoutez-les.
Vous pouvez faire preuve d'imagination et ajouter tout ce que vous aimez à votre salade de tacos. À l'origine, la recette ne nécessitait pas d'assaisonnement pour tacos... mais j'ai pensé qu'elle pourrait utiliser un peu de zip !!
Cette recette disait également d'ajouter les ingrédients en une seule fois. À moins que vous ne prévoyiez pas de restes, j'écrase les Doritos dans un petit bol à côté et je laisse chacun l'ajouter à son goût. Cela les garde croustillants sans rester trop longtemps dans le bol !
Lèvres
-
- Répondu par
- wmmeden
- à Jun 04, 10, 01:55:46 PM
- Super Hero 1204
- actif la dernière fois il y a environ 1 an
Amish White Bread-This makes one loaf.
1 cup warm water (110 degrees F/45 Degrees C)
1/3 cup white sugar
2-1/4 teaspoons active dry yeast
3/4 teaspoon salt
2 tablespoons vegetable oil
3 cups bread flour
Directions for Bread machine:
Place water, sugar and yeast in bread machine, let sit for 10 minutes. Add the rest of the ingredients and select dough cycle. When cycle is done, place in an oiled bread pan, let rise until 1 inch above pan and bake as directed below or just pick white bread cycle of bread machine and bake that way.
Directions for hand mixing:
1. In a large bowl, dissolve the sugar in warm water, and then stir in yeast. Allow to proof for 10 min
2. Mix salt and oil into the yeast. Mix in flour one cup at a time. Knead dough on a lightly floured surface until smooth. Place in a well oiled bowl, and turn dough to coat. Cover with a damp cloth. Allow to rise until doubled in bulk, about 1 hour.
3. Punch dough down. Knead for a few minutes. Shape into a loaf, and place into a oiled 9x5 inch loaf pans. Allow to rise for 30 minutes, or until dough has risen 1 inch above pans.
4. Bake at 350 degrees F (175 degrees C) for 30 minutes.
The original recipe I had made two loaves, I halfed it because I just make one. Double everything if you want 2 loavesPain blanc Amish – Cela fait un pain.
1 tasse d'eau tiède (110 degrés F/45 degrés C)
1/3 tasse de sucre blanc
2-1/4 cuillères à café de levure sèche active
3/4 cuillère à café de sel
2 cuillères à soupe d'huile végétale
3 tasses de farine à pain
Instructions pour la machine à pain :
Mettez l'eau, le sucre et la levure dans la machine à pain, laissez reposer 10 minutes. Ajoutez le reste des ingrédients et sélectionnez le cycle pâte. Une fois le cycle terminé, placez-le dans un moule à pain huilé, laissez lever jusqu'à 1 pouce au-dessus du moule et faites cuire comme indiqué ci-dessous ou choisissez simplement le cycle du pain blanc de la machine à pain et faites cuire de cette façon.
Instructions pour mélanger à la main :
1. Dans un grand bol, dissolvez le sucre dans l'eau tiède, puis incorporez la levure. Laisser lever 10 min
2. Mélangez le sel et l'huile à la levure. Incorporer la farine, une tasse à la fois. Pétrir la pâte sur une surface légèrement farinée jusqu'à consistance lisse. Placer dans un bol bien huilé et retourner la pâte pour bien l'enrober. Couvrir avec un linge humide. Laisser lever jusqu'à ce qu'il double de volume, environ 1 heure.
3. Percez la pâte. Pétrir quelques minutes. Façonner en pain et placer dans un moule à pain huilé de 9 x 5 pouces. Laisser lever pendant 30 minutes ou jusqu'à ce que la pâte dépasse de 1 pouce au-dessus des moules.
4. Cuire au four à 350 degrés F (175 degrés C) pendant 30 minutes.
La recette originale j'avais fait deux pains, je l'ai réduit de moitié car je n'en fais qu'un. Doublez le tout si vous voulez 2 pains -
- Répondu par
- toodleedoo
- à Jun 04, 10, 11:53:22 PM
- Sr. Member 452
- actif la dernière fois il y a environ 4 ans
Keep em coming guys.. I am not a huge cook, so I don't have anything to add right now that's mine but I LOVE learning new things. Like those browning Ally.. gonna try em:)
Continuez à venir les gars. Je ne suis pas un grand cuisinier, donc je n'ai rien à ajouter pour le moment, c'est le mien mais j'ADORE apprendre de nouvelles choses. Comme ces Ally brunissants... je vais les essayer :)
-
- Répondu par
- wnanhee
- à Jun 05, 10, 04:14:56 AM
- Superstar Member 5413
- actif la dernière fois il y a environ 2 ans
Bulgogi(Bul-Go-Ki)
Bulgogi is a Korean barbequed marinated beef dish that is served with steamed rice. Pork can also be used. It is seasoned with a mixture of soy sauce and sugar giving it a sweet and mild taste.
SERVES 4 -6 (change servings and units)
Change to: Servings US Metric Close
Ingredients
* 1/2 cup olive oil or sesame oil
* 2 cups soy sauce
* 1 cup brown sugar
* 2 1/2 cups toasted sesame seeds
* 2 tablespoons vinegar (apple cider or rice wine is best)
* 2 lbs beef or pork, cut into strips (think beef jerky)
* minced garlic
* minced scallion (to make a spicy version add crushed red pepper flakes to taste)
Directions
1
Marinate the thin sliced beef with rice wine and sugar for about 30 minutes. During this time mix together in another bowl soy sauce, minced garlic, scallions, crushed sesame seed & salt mixture, ground pepper and sesame oil.
Step 2
Pour the soy sauce mixture over the marinated beef. Making sure that the mixture is evenly mixed over the beef. Heat your frying pan/wok over high heat and then place your marinated meat to cook. When the meat is almost fully cooked add the sliced onions and cook until meat is fully cooked.
Step 3
Serve with steamed white rice and lettuce leafs. Take one lettuce leaf and scoop rice in it, place a piece of bulgogi meat on top wrap and then eat.Bulgogi (Bul-Go-Ki)
Le bulgogi est un plat de bœuf mariné au barbecue coréen servi avec du riz cuit à la vapeur. Le porc peut également être utilisé. Il est assaisonné d'un mélange de sauce soja et de sucre lui donnant un goût sucré et doux.
POUR 4 à 6 personnes (changer les portions et les unités)
Remplacer par : Servages US métriques Clôture
Ingrédients
* 1/2 tasse d'huile d'olive ou d'huile de sésame
* 2 tasses de sauce soja
* 1 tasse de cassonade
* 2 1/2 tasses de graines de sésame grillées
* 2 cuillères à soupe de vinaigre (le cidre de pomme ou le vin de riz est préférable)
* 2 lb de bœuf ou de porc, coupé en lanières (pensez au bœuf séché)
* ail haché
* oignons verts émincés (pour faire une version épicée, ajoutez des flocons de piment rouge écrasés au goût)
Directions
1
Faites mariner les fines tranches de bœuf avec le vin de riz et le sucre pendant environ 30 minutes. Pendant ce temps, mélangez dans un autre bol la sauce soja, l'ail émincé, les oignons verts, le mélange de graines de sésame écrasées et de sel, le poivre moulu et l'huile de sésame.
Étape 2
Versez le mélange de sauce soja sur le bœuf mariné. Assurez-vous que le mélange est uniformément mélangé sur le bœuf. Faites chauffer votre poêle/wok à feu vif puis placez votre viande marinée à cuire. Lorsque la viande est presque entièrement cuite, ajoutez les oignons émincés et faites cuire jusqu'à ce que la viande soit complètement cuite.
Étape 3
Servir avec du riz blanc cuit à la vapeur et des feuilles de laitue. Prenez une feuille de laitue et mettez-y du riz, placez un morceau de viande de bulgogi sur le dessus et mangez. -
- Répondu par
- wnanhee
- à Jun 09, 10, 04:07:00 AM
- Superstar Member 5413
- actif la dernière fois il y a environ 2 ans
Bacon wrapped tofu
Bacon. Tofu. Two proteins...wow!
The salty bacon-ness of the bacon infuses the bland tofu, and the two marry together to become a tasty morsel that’s good hot or cold. It’s salty-crispy on the outside, soft on the inside. Tofu is one of the food that I can never live without it!!!
*Ingredients*
* 1 block firm tofu
* Several strips of bacon, depending on the size. A leaner type bacon is preferred. You can even use proscuitto(ham).
* Optional: brown sugar, soy sauce
*Directions*
Drain the tofu, and wrap in several layers of paper towels. Place on a plate and put a board or another plate on top. Leave for a few minutes to drain some water out of the tofu. Unwrap and cut into bite sized pieces that are about the width of your bacon.
Wrap each piece in bacon, going around at least once so the ends overlap. You may need to cut the bacon.
Heat up a non-stick frying pan over medium-high heat. Put the bacon wrapped tofu pieces with the overlapping edges side down. Cook until crisp, then turn. Keep cooking and turning until done on all sides.
A sweet-salty variation is to add a little bit of soy sauce to the pan, and a sprinkle (maybe about 2 tsp.) of brown sugar; stir rapidly to melt the sugar, then turn the bacon-tofu in the sauce until the moisture has largely evaporated.Tofu enrobé de bacon
Lard. Tofu. Deux protéines... wow !
Le côté salé du bacon infuse le tofu fade, et les deux se marient pour devenir un morceau savoureux qui est bon chaud ou froid. C'est salé et croustillant à l'extérieur, moelleux à l'intérieur. Le tofu est l'un des aliments dont je ne pourrai jamais m'en passer !!!
*Ingrédients*
* 1 bloc de tofu ferme
* Plusieurs tranches de bacon, selon la taille. Un bacon de type plus maigre est préféré. Vous pouvez même utiliser du proscuitto (jambon).
*Facultatif : cassonade, sauce soja
*Directions*
Égouttez le tofu et enveloppez-le dans plusieurs couches de papier absorbant. Placer sur une assiette et poser une planche ou une autre assiette dessus. Laisser agir quelques minutes pour égoutter un peu d'eau du tofu. Déballez et coupez en bouchées d’environ la largeur de votre bacon.
Enroulez chaque morceau dans du bacon, en faisant le tour au moins une fois pour que les extrémités se chevauchent. Vous devrez peut-être couper le bacon.
Faites chauffer une poêle antiadhésive à feu moyen-vif. Mettez les morceaux de tofu enveloppés de bacon avec les bords qui se chevauchent vers le bas. Cuire jusqu'à ce qu'il soit croustillant, puis retourner. Continuez à cuire et à retourner jusqu'à ce que ce soit cuit de tous les côtés.
Une variante sucrée-salée consiste à ajouter un peu de sauce soja dans la poêle et une pincée (peut-être environ 2 cuillères à café) de cassonade ; remuez rapidement pour faire fondre le sucre, puis retournez le bacon-tofu dans la sauce jusqu'à ce que l'humidité soit largement évaporée. -
- Répondu par
- Imagin.ation
- à Jun 09, 10, 12:21:32 PM
- Superstar Member 5026
- actif la dernière fois il y a environ 5 ans
A very quick and easy recipe when you have that can o spam!
One can of Spam (cut the spam to bout 1/2 inch cubes, you can go smaller if you like)
One can of Green Beans (you can use peas or any other veggie you like even add them all)
One short can of Tomato Sauce
Rice (minute rice or reg rice just make some rice lol)
Using just a dab of oil brown the spam in a fry pan, add the can of green beans, and tomato sauce with just about a 1/2 can of water, a little salt and pepper, bring to a slight boil, turn down heat, cover, let it simmer bout 10 minutes.
After it is done, grab a plate, scoop up some rice, spoon the spam over the rice.. Whellah!!
Something i found that went with it well was Sweet Cornbread
(Jiffy mix cornbread, just add a little sugar to the mix) lol
For dessert.. J-E-L-L-OUne recette très simple et rapide quand on a du spam !
Une boîte de spam (coupez le spam en cubes d'environ 1/2 pouce, vous pouvez réduire la taille si vous le souhaitez)
Une boîte de haricots verts (vous pouvez utiliser des pois ou tout autre légume que vous aimez, voire les ajouter tous)
Une petite boîte de sauce tomate
Riz (riz minute ou riz ordinaire, faites juste du riz mdr)
Avec juste un peu d'huile, faites dorer le spam dans une poêle, ajoutez la boîte de haricots verts et la sauce tomate avec environ 1/2 boîte d'eau, un peu de sel et de poivre, portez à légère ébullition, baissez le feu. , couvrez, laissez mijoter environ 10 minutes.
Une fois que c'est fait, prenez une assiette, ramassez du riz, versez le spam sur le riz... Whellah !!
Quelque chose que j'ai trouvé et qui allait bien avec, c'était le pain de maïs sucré.
(Jiffy mix pain de maïs, il suffit d'ajouter un peu de sucre au mélange) mdr
En dessert.. GELÉE -
- Répondu par
- wmmeden
- à Aug 10, 10, 12:56:39 PM
- Super Hero 1204
- actif la dernière fois il y a environ 1 an
Homemade (and cheap) doughnuts
Deep fryer set to 350
Can of cheap refrigerator biscuits (not the grands or flaky or layered kind)
Sugar, cinnamon sugar, powdered sugar or whatever you like
Put the biscuit in the hot oil and cook for a couple of minutes on each side until one of the biscuits test done in the middle (usually around 1-2 min each side) Remove from oil and put on paper towels and sprinkle sugar on top or you can roll them in sugar for a sweeter taste.Beignets faits maison (et bon marché)
Friteuse réglée à 350
Boîte de biscuits bon marché pour réfrigérateur (pas de type grand, feuilleté ou en couches)
Sucre, sucre à la cannelle, sucre en poudre ou tout ce que vous aimez
Mettez le biscuit dans l'huile chaude et faites cuire quelques minutes de chaque côté jusqu'à ce qu'un des biscuits soit cuit au milieu (généralement environ 1 à 2 minutes de chaque côté). Retirez de l'huile, mettez du papier absorbant et saupoudrez de sucre dessus. ou vous pouvez les rouler dans du sucre pour un goût plus sucré. -
- Répondu par
- allgood2010
- à Aug 10, 10, 01:25:08 PM
- Super Hero 1133
- actif la dernière fois il y a environ 4 ans
A quick healthy snack
-Whole wheat tortilla
-Almond butter
-Dried Cranberries.
Make a roll up with it and it tastes just like PBJ but a lot healthier.Une collation saine et rapide
-Tortilla de blé entier
-Beurre d'amande
-Canneberges séchées.
Faites un rouleau avec et il a le même goût que le PBJ mais en beaucoup plus sain. -
- Répondu par
- Feelin froggy
- à Aug 10, 10, 07:56:57 PM
- Superstar Member 6049
- actif la dernière fois il y a environ 1 an
Grilled quesadillas and salsa
For the quesadillas you will need:
flour tortillas (larger size)
fresh jalapeno
jack cheese
Layer cheese and jalapeno slices between two tortillas and grill to melt the cheese.
For the salsa you will need:
1 red onion
2 large tomatoes
2 -3 avocados
1-2 jalapeno or serrano peppers (depending on hot ya like it)
fresh cilantro
1 lime
salt & pepper to taste
a pinch of cumin (may be omitted)
Halve the avocados, remove the seed but leave the shell on. Toss all veggies in olive oil. Grill the veggies including the avocados face down on the grill. Dice and combine all veggies creating a chunky salsa. Add cilantro, lime juice, salt, pepper and cumin. Serve in the avocado shells and spoon atop your quesadilla.
Quesadillas grillées et salsa
Pour les quesadillas il vous faudra :
tortillas à la farine (taille plus grande)
jalapeno frais
fromage jack
Disposez des tranches de fromage et de jalapeno entre deux tortillas et faites griller pour faire fondre le fromage.
Pour la salsa, vous aurez besoin de :
1 oignon rouge
2 grosses tomates
2-3 avocats
1-2 piments jalapeno ou serrano (selon la saveur que vous aimez)
coriandre fraîche
1 citron vert
sel et poivre au goût
une pincée de cumin (peut être omise)
Coupez les avocats en deux, retirez les graines mais laissez la coque. Mélangez tous les légumes dans l'huile d'olive. Faites griller les légumes, y compris les avocats, face vers le bas sur le gril. Coupez en dés et combinez tous les légumes pour créer une salsa épaisse. Ajouter la coriandre, le jus de citron vert, le sel, le poivre et le cumin. Servir dans les coquilles d'avocat et déposer sur votre quesadilla.
-
- Répondu par
- ladywithgun
- à Aug 10, 10, 09:46:15 PM
- Hero Member 576
- actif la dernière fois il y a environ 2 ans
question......
Grilled quesadillas and salsa
For the quesadillas you will need:
flour tortillas (larger size)
fresh jalapeno
jack cheese
Layer cheese and jalapeno slices between two tortillas and grill to melt the cheese.
For the salsa you will need:
1 red onion
2 large tomatoes
2 -3 avocados
1-2 jalapeno or serrano peppers (depending on hot ya like it)
fresh cilantro
1 lime
salt & pepper to taste
a pinch of cumin (may be omitted)
Halve the avocados, remove the seed but leave the shell on. Toss all veggies in olive oil. Grill the veggies including the avocados face down on the grill. Dice and combine all veggies creating a chunky salsa. Add cilantro, lime juice, salt, pepper and cumin. Serve in the avocado shells and spoon atop your quesadilla.
question.......ummmm how do we prepare the other veggies for grilling? if i diced tomato as i would nomally for salsa they are not going to grill (LOL cherry tomatos grill well no prep needed but regular tomatoes diced just fall right thru the grill lol @ a memory) ............... same for onion and i know i can grill the peppers thats how i roast them to freeze every year
its soooooooooooo hot where i live anything that can be grilled outside and not heat up my house i want to know how to do it
question......
Quesadillas grillées et salsa
Pour les quesadillas il vous faudra :
tortillas à la farine (taille plus grande)
jalapeno frais
fromage jack
Disposez des tranches de fromage et de jalapeno entre deux tortillas et faites griller pour faire fondre le fromage.
Pour la salsa, vous aurez besoin de :
1 oignon rouge
2 grosses tomates
2-3 avocats
1-2 piments jalapeno ou serrano (selon la saveur que vous aimez)
coriandre fraîche
1 citron vert
sel et poivre au goût
une pincée de cumin (peut être omise)
Coupez les avocats en deux, retirez les graines mais laissez la coque. Mélangez tous les légumes dans l'huile d'olive. Faites griller les légumes, y compris les avocats, face vers le bas sur le gril. Coupez en dés et combinez tous les légumes pour créer une salsa épaisse. Ajouter la coriandre, le jus de citron vert, le sel, le poivre et le cumin. Servir dans les coquilles d'avocat et déposer sur votre quesadilla.
question......eummmm comment préparer les autres légumes pour les griller ? si je coupe des tomates en dés comme je le ferais normalement pour la salsa, elles ne vont pas griller (MDR les tomates cerises grillent bien, aucune préparation n'est nécessaire mais les tomates ordinaires coupées en dés tombent juste à travers le gril mdr @ un souvenir) .......... ..... pareil pour l'oignon et je sais que je peux griller les poivrons, c'est comme ça que je les rôtis pour les congeler chaque année
il fait tellement chaud là où je vis, tout ce qui peut être grillé dehors et ne pas chauffer ma maison, je veux savoir comment le faire
-
- Répondu par
- Imagin.ation
- à Aug 10, 10, 09:48:32 PM
- Superstar Member 5026
- actif la dernière fois il y a environ 5 ans
Easy Banana Pudding
2 Boxes of either Instant Vanilla or Banana Pudding
Couple Bananas
Vanilla Wafers
Cool Whip
Make pudding as directed
Line a square baking dish with a single layer of vanilla wafers top with a layer of pudding, then add a layer of sliced bananas, layer of pudding, layer of vanilla wafers, layer of pudding, layer of bananas and so forth until all used up, topping it off with vanilla wafers and on top, cover with cool whip if desired, and a few banana slices and refrigerate.. Whella!Pudding à la banane facile
2 boîtes de pudding instantané à la vanille ou à la banane
Couple de bananes
Gaufrettes à la Vanille
Fouet frais
Préparez le pudding comme indiqué
Tapisser un plat carré allant au four d'une seule couche de gaufrettes à la vanille, recouvrir d'une couche de pudding, puis ajouter une couche de tranches de banane, une couche de pudding, une couche de gaufrettes à la vanille, une couche de pudding, une couche de bananes et ainsi de suite jusqu'à épuisement. , en complétant avec des gaufrettes à la vanille et sur le dessus, couvrir de fouet frais si vous le souhaitez, et de quelques tranches de banane et réfrigérer.. Whella ! -
- Répondu par
- Imagin.ation
- à Aug 10, 10, 10:00:24 PM
- Superstar Member 5026
- actif la dernière fois il y a environ 5 ans
Easy Scalloped Potatoes
4 and half teaspoon flour
3/4 cup Milk
1/4 teaspoon salt
Dash of Pepper
2 Medium baking potatoes, peeled and thinly sliced (for more simply double the recipe)
1/2 cup thin sliced onion
1/2 cup soft bread crumbs (you can make those easy in your toaster, just toast bread and crumble lol)
1 tablespoon butter, melted
In a saucepan, combine flour, milk, salt and pepper until smooth bring it to a boil, cook and stir for a few minutes or until thickened. In a greased baking dish, layer half the potatoes, onion and white sauce, repeat the layer, mix the bread crumbs and the butter and sprinkle over the top.
Cover and bake 375 for about 1 hour, check for tenderness in potatoes
Whella! Scalloped Potatoes!Pommes de terre gratinées faciles
4 cuillères à café et demie de farine
3/4 tasse de lait
1/4 cuillère à café de sel
Une pincée de poivre
2 pommes de terre moyennes au four, pelées et tranchées finement (pour plus simplement doubler la recette)
1/2 tasse d'oignon émincé
1/2 tasse de chapelure moelleuse (vous pouvez la préparer facilement dans votre grille-pain, il suffit de griller du pain et de le crumble mdr)
1 cuillère à soupe de beurre fondu
Dans une casserole, mélanger la farine, le lait, le sel et le poivre jusqu'à consistance lisse, porter à ébullition, cuire et remuer pendant quelques minutes ou jusqu'à épaississement. Dans un plat allant au four graissé, répartissez la moitié des pommes de terre, l'oignon et la sauce blanche, répétez la couche, mélangez la chapelure et le beurre et saupoudrez le dessus.
Couvrir et enfourner à 375 pendant environ 1 heure, vérifier la tendreté des pommes de terre
Eh bien ! Pommes de terre à la normande! -
- Répondu par
- acgofer
- à Aug 11, 10, 09:19:34 AM
- Super Hero 1220
- actif la dernière fois il y a environ 4 ans
This is a recipe from my Husband's Granmother. I make them when we are invited to someone's house, or when we host. They are easy to make and a BIG hit!!!!
Even if you hate broccolli, you'll love these!
Broccolli Patties
olive oil
1 box frozen or fresh broccolli
1/2tsp baking powder
1/2c flour
2 eggs
garlic powder and black pepper for seasoning
In a frying pan, heat about 1/2 inch of olive oil
Cook broccolli until ALMOST done in boiling water
In small-med bowl, mix flour, baking powder, garlic powder, salt and eggs
Add drained and chopped broccolli and just a tad of the water from broccolli pot
mix (should look like pancake batter)
In hot oil, drop TEASPOONFULS of patty mix, and gently flatten as they cook.
Just as in pancakes, when they start to bubble, flip- should be a nice golden brown.
Drain patties on a paper towel
Sprinkle patties with kosher salt or regular salt while still hot (salt makes all the difference for this recipe!)
ENJOY!!!! MMMMMMMC'est une recette de la grand-mère de mon mari. Je les réalise lorsque nous sommes invités chez quelqu'un ou lorsque nous recevons. Ils sont faciles à réaliser et un GROS succès !!!!
Même si vous détestez le brocoli, vous allez adorer ceux-ci !
Galettes de brocoli
huile d'olive
1 boîte de brocolis frais ou surgelés
1/2 cuillère à café de levure chimique
1/2 tasse de farine
2 oeufs
poudre d'ail et poivre noir pour l'assaisonnement
Dans une poêle, faites chauffer environ 1/2 pouce d'huile d'olive
Cuire le brocoli jusqu'à ce qu'il soit PRESQUE cuit dans l'eau bouillante
Dans un petit bol, mélanger la farine, la levure chimique, la poudre d'ail, le sel et les œufs.
Ajouter le brocoli égoutté et haché et juste un peu d'eau du pot de brocoli
mélanger (devrait ressembler à une pâte à crêpes)
Dans l'huile chaude, déposez des cuillerées à café du mélange à galettes et aplatissez délicatement pendant la cuisson.
Tout comme dans les crêpes, quand elles commencent à bouillonner, le retournement doit être bien doré.
Égoutter les galettes sur du papier absorbant
Saupoudrer les galettes de sel casher ou de sel ordinaire encore chaudes (le sel fait toute la différence pour cette recette !)
APPRÉCIER!!!! MMMMMMM -
- Répondu par
- Feelin froggy
- à Aug 14, 10, 05:14:17 PM
- Superstar Member 6049
- actif la dernière fois il y a environ 1 an
question......
Grilled quesadillas and salsa
For the quesadillas you will need:
flour tortillas (larger size)
fresh jalapeno
jack cheese
Layer cheese and jalapeno slices between two tortillas and grill to melt the cheese.
For the salsa you will need:
1 red onion
2 large tomatoes
2 -3 avocados
1-2 jalapeno or serrano peppers (depending on hot ya like it)
fresh cilantro
1 lime
salt & pepper to taste
a pinch of cumin (may be omitted)
Halve the avocados, remove the seed but leave the shell on. Toss all veggies in olive oil. Grill the veggies including the avocados face down on the grill. Dice and combine all veggies creating a chunky salsa. Add cilantro, lime juice, salt, pepper and cumin. Serve in the avocado shells and spoon atop your quesadilla.
[/quote]
question.......ummmm how do we prepare the other veggies for grilling? if i diced tomato as i would nomally for salsa they are not going to grill (LOL cherry tomatos grill well no prep needed but regular tomatoes diced just fall right thru the grill lol @ a memory) ............... same for onion and i know i can grill the peppers thats how i roast them to freeze every year
its soooooooooooo hot where i live anything that can be grilled outside and not heat up my house i want to know how to do it
[/quot[quote author=ladywithgun link=topic=11793.msg119293#msg119293 date=1281491175]
question......[quote author=Feelin froggy link=topic=11793.msg119284#msg119284 date=1281484617]
Grilled quesadillas and salsa
For the quesadillas you will need:
flour tortillas (larger size)
fresh jalapeno
jack cheese
Layer cheese and jalapeno slices between two tortillas and grill to melt the cheese.
For the salsa you will need:
1 red onion
2 large tomatoes
2 -3 avocados
1-2 jalapeno or serrano peppers (depending on hot ya like it)
fresh cilantro
1 lime
salt & pepper to taste
a pinch of cumin (may be omitted)
Halve the avocados, remove the seed but leave the shell on. Toss all veggies in olive oil. Grill the veggies including the avocados face down on the grill. Dice and combine all veggies creating a chunky salsa. Add cilantro, lime juice, salt, pepper and cumin. Serve in the avocado shells and spoon atop your quesadilla.
question.......ummmm how do we prepare the other veggies for grilling? if i diced tomato as i would nomally for salsa they are not going to grill (LOL cherry tomatos grill well no prep needed but regular tomatoes diced just fall right thru the grill lol @ a memory) ............... same for onion and i know i can grill the peppers thats how i roast them to freeze every year
its soooooooooooo hot where i live anything that can be grilled outside and not heat up my house i want to know how to do it
Veggies should be grilled prior to dicing. Once grilled, dice for the salsa.
question......
Quesadillas grillées et salsa
Pour les quesadillas il vous faudra :
tortillas à la farine (taille plus grande)
jalapeno frais
fromage jack
Disposez des tranches de fromage et de jalapeno entre deux tortillas et faites griller pour faire fondre le fromage.
Pour la salsa, vous aurez besoin de :
1 oignon rouge
2 grosses tomates
2-3 avocats
1-2 piments jalapeno ou serrano (selon la saveur que vous aimez)
coriandre fraîche
1 citron vert
sel et poivre au goût
une pincée de cumin (peut être omise)
Coupez les avocats en deux, retirez les graines mais laissez la coque. Mélangez tous les légumes dans l'huile d'olive. Faites griller les légumes, y compris les avocats, face vers le bas sur le gril. Coupez en dés et combinez tous les légumes pour créer une salsa épaisse. Ajouter la coriandre, le jus de citron vert, le sel, le poivre et le cumin. Servir dans les coquilles d'avocat et déposer sur votre quesadilla.
[/citation]
question......eummmm comment préparer les autres légumes pour les griller ? si je coupe des tomates en dés comme je le ferais normalement pour la salsa, elles ne vont pas griller (MDR les tomates cerises grillent bien, aucune préparation n'est nécessaire mais les tomates ordinaires coupées en dés tombent juste à travers le gril mdr @ un souvenir) .......... ..... pareil pour l'oignon et je sais que je peux griller les poivrons, c'est comme ça que je les rôtis pour les congeler chaque année
il fait tellement chaud là où je vis, tout ce qui peut être grillé dehors et ne pas chauffer ma maison, je veux savoir comment le faire
[/quot[quote author=ladywithgun link=topic=11793.msg119293#msg119293 date=1281491175]
question......[quote author=Feelin froggy link=topic=11793.msg119284#msg119284 date=1281484617]
Quesadillas grillées et salsa
Pour les quesadillas il vous faudra :
tortillas à la farine (taille plus grande)
jalapeno frais
fromage jack
Disposez des tranches de fromage et de jalapeno entre deux tortillas et faites griller pour faire fondre le fromage.
Pour la salsa, vous aurez besoin de :
1 oignon rouge
2 grosses tomates
2-3 avocats
1-2 piments jalapeno ou serrano (selon la saveur que vous aimez)
coriandre fraîche
1 citron vert
sel et poivre au goût
une pincée de cumin (peut être omise)
Coupez les avocats en deux, retirez les graines mais laissez la coque. Mélangez tous les légumes dans l'huile d'olive. Faites griller les légumes, y compris les avocats, face vers le bas sur le gril. Coupez en dés et combinez tous les légumes pour créer une salsa épaisse. Ajouter la coriandre, le jus de citron vert, le sel, le poivre et le cumin. Servir dans les coquilles d'avocat et déposer sur votre quesadilla.
question......eummmm comment préparer les autres légumes pour les griller ? si je coupe des tomates en dés comme je le ferais normalement pour la salsa, elles ne vont pas griller (MDR les tomates cerises grillent bien, aucune préparation n'est nécessaire mais les tomates ordinaires coupées en dés tombent juste à travers le gril mdr @ un souvenir) .......... ..... pareil pour l'oignon et je sais que je peux griller les poivrons, c'est comme ça que je les rôtis pour les congeler chaque année
il fait tellement chaud là où je vis, tout ce qui peut être grillé dehors et ne pas chauffer ma maison, je veux savoir comment le faire
Les légumes doivent être grillés avant d'être coupés en dés. Une fois grillé, coupez en dés pour la salsa. -
- Répondu par
- wmmeden
- à Aug 16, 10, 11:37:18 AM
- Super Hero 1204
- actif la dernière fois il y a environ 1 an
Wanda's Homemade Turkey and noodles.
I only make these once or twice a year, once after Thanksgiving and after Christmas, but you can use a chicken rather than a turkey.
I have spent about 20yrs trying to perfect my noodle recipe (I started young) Here is my version.
Noodles: For every serving use 1 egg, 1 Tbls milk, 1 cup flour. I will usually triple or qraduaple it. Beat eggs and milk together, add salt and pepper at this point. Mix in the flour. Take and knead on a floured surface adding flour as needed until no longer sticky. Roll thin, adding even more flour if you need to. Take a pizza cutter and cut in narrow but long noodles. They will swell a great deal, so don't make them too big. I then take more flour and spread over the noodles and loosen them from one another. Don't be afraid of the flour. Let them set on your counter
Okay now take the leftover turkey carcass and place in a BIG pot with enough water to cover it. Boil it until the bones start falling away from each other. Drain but keep the liquid. There will be floaties, so drain through a sieve. Take the carcass and pick all the meat off, you'll be surprised at how much you get. Return the meat to the liquid and season your broth with salt and whatever else you like. When back to a boil, add the noodles a handfull at a time and stir so they don't stick. Cover and boil for about 10 min. Turn off and let sit covered until cool enough to refrig. over night. Take out the next day and reheat. This keep the noodles from burning and incorporates the flavors. Alot of work, but worth it for a cheap and tasty meal.
Same thing if you use a chicken but you'll get less meat.Dinde et nouilles faites maison de Wanda.
Je ne les prépare qu'une ou deux fois par an, une fois après Thanksgiving et après Noël, mais vous pouvez utiliser un poulet plutôt qu'une dinde.
J'ai passé environ 20 ans à essayer de perfectionner ma recette de nouilles (j'ai commencé jeune) Voici ma version.
Nouilles : Pour chaque portion, utilisez 1 œuf, 1 cuillère à soupe de lait et 1 tasse de farine. Je vais généralement le tripler ou le quadrupler. Battez les œufs et le lait ensemble, ajoutez du sel et du poivre à ce stade. Incorporer la farine. Prendre et pétrir sur une surface farinée en ajoutant de la farine au besoin jusqu'à ce qu'elle ne soit plus collante. Rouler finement, en ajoutant encore plus de farine si nécessaire. Prenez un coupe-pizza et coupez des nouilles étroites mais longues. Ils vont beaucoup gonfler, alors ne les rendez pas trop gros. Je prends ensuite plus de farine, je l'étale sur les nouilles et je les détache les unes des autres. N'ayez pas peur de la farine. Laissez-les poser sur votre comptoir
Bon, maintenant, prenez les restes de carcasse de dinde et placez-les dans une GRANDE casserole avec suffisamment d'eau pour la recouvrir. Faites-le bouillir jusqu'à ce que les os commencent à se détacher les uns des autres. Égoutter mais conserver le liquide. Il y aura des flotteurs, alors égouttez-les au tamis. Prenez la carcasse et enlevez toute la viande, vous serez surpris de la quantité que vous obtiendrez. Remettez la viande dans le liquide et assaisonnez votre bouillon avec du sel et tout ce que vous voulez. De retour à ébullition, ajoutez les nouilles une poignée à la fois et remuez pour qu'elles ne collent pas. Couvrir et faire bouillir environ 10 min. Éteignez et laissez reposer couvert jusqu'à ce qu'il soit suffisamment froid pour être réfrigéré. pendant la nuit. Sortez le lendemain et réchauffez. Cela empêche les nouilles de brûler et intègre les saveurs. Beaucoup de travail, mais ça vaut le coup pour un repas bon marché et savoureux.
Même chose si vous utilisez du poulet mais vous obtiendrez moins de viande. -
- Répondu par
- MommyMachine
- à Aug 16, 10, 11:39:46 AM
- Mighty Member 3746
- actif la dernière fois il y a environ 3 ans
Yummmmmmmmmmmy!
Thanks, I might give it a go...
:-*Miammmmmmmmmmm !
Merci, je pourrais essayer...
:-* -
- Répondu par
- rabritin
- à Aug 18, 10, 01:18:58 AM
- Sr. Newbie 40
- actif la dernière fois il y a environ 4 ans
Please...Does anyone have a good recipe for homemade macaroni & cheese? I'm really craving it!
S'il vous plaît... Quelqu'un a-t-il une bonne recette de macaroni au fromage maison ? J'en ai vraiment envie !
-
- Répondu par
- TURBOSUE
- à Aug 18, 10, 03:21:28 AM
- Sr. Newbie 39
- actif la dernière fois il y a environ 7 ans
I have a great recipe for mac and cheese.Been making it for years, so the measurements may be a little off.
Start with a basic white sauce.(flour,butter,milk). I usually use 2 or 3 tbs. butter.
1 to 2 tbs. flour
2 to 3 c. milk
melt butter, add flour, stir until smooth, add milk. Low heat stirring until medium thickness.
While still on low heat, start adding the cheese. I use Velveeta, as it makes it creamier.
I also add whatever other cheese I have in the fridge. Usually cheddar, jack, whatever you like.
Cube the Velveeta, and shred the others. About 2 cups or so.
Add until you like the taste. It also needs quite a lot of salt.Maybe a teaspoon or so.
Prepare your shells, whatever kind you like, drain, then alternate sauce and shells in baking dish.
Bake for about 30 to 45 min. at 350.
I have always topped it with hot dogs, cut in half and smokey links, around the edge of dish.
It has been a family favorite for over 50 years!!!
mary sue
J'ai une excellente recette de macaroni au fromage. Je la prépare depuis des années, donc les mesures sont peut-être un peu fausses.
Commencez par une sauce blanche de base (farine, beurre, lait). J'utilise habituellement 2 ou 3 cuillères à soupe. beurre.
1 à 2 cuillères à soupe. farine
2 à 3 ch. lait
faire fondre le beurre, ajouter la farine, remuer jusqu'à consistance lisse, ajouter le lait. Feu doux en remuant jusqu'à épaisseur moyenne.
Toujours sur feu doux, commencez à ajouter le fromage. J'utilise Velveeta, car cela le rend plus crémeux.
J'ajoute également les autres fromages que j'ai dans le réfrigérateur. Généralement du cheddar, du jack, tout ce que tu veux.
Cubez le Velveeta et déchiquetez les autres. Environ 2 tasses environ.
Ajoutez jusqu'à ce que vous aimiez le goût. Il a également besoin de beaucoup de sel, peut-être d'une cuillère à café environ.
Préparez vos coquilles, quelle que soit leur forme, égouttez-les, puis alternez sauce et coquilles dans un plat allant au four.
Enfourner environ 30 à 45 min. à 350.
Je l'ai toujours garni de hot-dogs, coupés en deux et de liens fumés, sur le pourtour du plat.
C'est un favori de la famille depuis plus de 50 ans !!!
Mary Sue
-
- Répondu par
- dazzlingdebra
- à Aug 18, 10, 08:47:16 AM
- Sr. Member 267
- actif la dernière fois il y a environ 7 ans
Surprise Party Chicken (in memory of my mom, Ms Elena)
cut up chicken
cheese crackers
sour cream
galic powder
black pepper
white pepper
lawrys seasoning salt
glass cooking dish
non stick spray
Wash and season chicken. Roll cheese crackers till fine, put sour cream in bowl and stir.....put cheese crackers on cutting board.....dip chicken in sour cream, then roll gently with cheese crackers....(cheese crackers will stick like a magnet) spray your glass cooking dish, place chicken in dish, when finishd ....place in oven on 325 degrees, for about 1 hour to 1 hour and a half.....ummmm SURPRISE! The taste is a SURPRISE, I serve with a brocolli and mushroom casserole and nice green lettuce and tomato salad with favoite dressing! ENJOY!Surprise Party Chicken (à la mémoire de ma mère, Mme Elena)
poulet coupé en morceaux
craquelins au fromage
Crème fraîche
poudre de galique
poivre noir
poivre blanc
sel d'assaisonnement Lawrys
plat de cuisson en verre
spray antiadhésif
Lavez et assaisonnez le poulet. Rouler les craquelins au fromage jusqu'à ce qu'ils soient fins, mettre la crème sure dans un bol et remuer..... mettre les craquelins au fromage sur une planche à découper..... tremper le poulet dans la crème sure, puis rouler doucement avec les craquelins au fromage.... (les craquelins au fromage colleront comme un aimant) vaporisez votre plat de cuisson en verre, placez le poulet dans le plat, une fois terminé....mettez au four à 325 degrés, pendant environ 1 heure à 1 heure et demie.....ummmm SURPRISE ! Le goût est une SURPRISE, je sers avec une cocotte de brocolis et champignons et une belle salade de laitue verte et tomates avec ma vinaigrette préférée ! APPRÉCIER! -
- Répondu par
- wmmeden
- à Aug 19, 10, 11:42:47 AM
- Super Hero 1204
- actif la dernière fois il y a environ 1 an
-
- Répondu par
- wmmeden
- à Aug 19, 10, 11:42:55 AM
- Super Hero 1204
- actif la dernière fois il y a environ 1 an
Jalapeno Poppers
12 ounces cream cheese, softened
1 (8 ounce) package shredded Cheddar cheese
1 tablespoon cooked crumbled bacon
12 ounces jalapeno peppers, seeded and halved (around 16 or so whole jalapenos)
milk
all-purpose flour
dry bread crumbs
oil for frying
Directions
1.In a medium bowl, mix the cream cheese, Cheddar cheese and bacon bits. Spoon this mixture into the jalapeno pepper halves.
2.Put the milk and flour into two separate small bowls. Dip the stuffed jalapenos first into the milk then into the flour, making sure they are well coated with each. Allow the coated jalapenos to dry for about 10 minutes.
3.Dip the jalapenos in milk again and roll them through the breadcrumbs. Allow them to dry, then repeat with milk and breadcrumbs again to ensure the entire surface of the jalapeno is coated.
4.In a medium skillet or frydaddy, heat the oil to 375 degrees F. Deep fry the coated jalapenos 2 to 3 minutes each, until golden brown. Remove and let drain on a paper towel.
Note: after you coat them, but before you cook them, you can freeze them. They keep really well. Lay them in a single layer to freeze, then put into a ziplock bag to enjoy later. Simply remove from freezer and cookPoppers aux jalapeños
12 onces de fromage à la crème, ramolli
1 paquet (8 onces) de fromage cheddar râpé
1 cuillère à soupe de bacon cuit émietté
12 onces de piments jalapeno, épépinés et coupés en deux (environ 16 piments jalapenos entiers)
lait
farine tout usage
chapelure
huile de friture
Directions
1. Dans un bol moyen, mélanger le fromage à la crème, le cheddar et les morceaux de bacon. Versez ce mélange dans les moitiés de piment jalapeno.
2.Mettez le lait et la farine dans deux petits bols séparés. Trempez d'abord les jalapenos farcis dans le lait puis dans la farine, en vous assurant qu'ils sont bien enrobés de chacun. Laissez sécher les jalapenos enrobés pendant environ 10 minutes.
3.Trempez à nouveau les jalapenos dans le lait et roulez-les dans la chapelure. Laissez-les sécher, puis répétez avec du lait et de la chapelure pour vous assurer que toute la surface du jalapeno est recouverte.
4. Dans une poêle moyenne ou dans une poêle à frire, faites chauffer l'huile à 375 degrés F. Faites frire les jalapenos enrobés 2 à 3 minutes chacun, jusqu'à ce qu'ils soient dorés. Retirer et laisser égoutter sur une serviette en papier.
Remarque : après les avoir enrobés, mais avant de les cuire, vous pouvez les congeler. Ils se conservent vraiment bien. Disposez-les en une seule couche pour les congeler, puis mettez-les dans un sac ziplock pour en profiter plus tard. Sortez simplement du congélateur et faites cuire -
- Répondu par
- wmmeden
- à Aug 19, 10, 11:44:28 AM
- Super Hero 1204
- actif la dernière fois il y a environ 1 an
what the frick, my computer must be drunk
c'est quoi ce bordel, mon ordinateur doit être ivre
-
- Répondu par
- rabritin
- à Aug 25, 10, 03:02:19 PM
- Sr. Newbie 40
- actif la dernière fois il y a environ 4 ans
Thanks Mary sue! I'm going to try it tonite!
Merci Mary Sue! Je vais l'essayer ce soir !
-
- Répondu par
- TURBOSUE
- à Aug 25, 10, 05:57:37 PM
- Sr. Newbie 39
- actif la dernière fois il y a environ 7 ans
If you have any questions, I will be checking back on LCB a few times today.
ms
Si vous avez des questions, je reviendrai sur LCB plusieurs fois aujourd'hui.
MS -
- Répondu par
- mamrone
- à Aug 25, 10, 06:53:03 PM
- Hero Member 912
- actif la dernière fois il y a environ 4 ans
I would love to share some of my recipes but I don't use any, they are in my head, however I was born in Belgium and will try to figure out a way to share some really good dishes all my friends enjoy. the next time I make them I will try to write them down for you.
J'adorerais partager certaines de mes recettes mais je n'en utilise aucune, elles sont dans ma tête, mais je suis née en Belgique et je vais essayer de trouver un moyen de partager de très bons plats que tous mes amis apprécient. la prochaine fois que je les ferai, j'essaierai de les écrire pour vous.
-
- Répondu par
- Feelin froggy
- à Aug 25, 10, 07:12:06 PM
- Superstar Member 6049
- actif la dernière fois il y a environ 1 an
Jalapeno Poppers
12 ounces cream cheese, softened
1 (8 ounce) package shredded Cheddar cheese
1 tablespoon cooked crumbled bacon
12 ounces jalapeno peppers, seeded and halved (around 16 or so whole jalapenos)
milk
all-purpose flour
dry bread crumbs
oil for frying
Directions
1.In a medium bowl, mix the cream cheese, Cheddar cheese and bacon bits. Spoon this mixture into the jalapeno pepper halves.
2.Put the milk and flour into two separate small bowls. Dip the stuffed jalapenos first into the milk then into the flour, making sure they are well coated with each. Allow the coated jalapenos to dry for about 10 minutes.
3.Dip the jalapenos in milk again and roll them through the breadcrumbs. Allow them to dry, then repeat with milk and breadcrumbs again to ensure the entire surface of the jalapeno is coated.
4.In a medium skillet or frydaddy, heat the oil to 375 degrees F. Deep fry the coated jalapenos 2 to 3 minutes each, until golden brown. Remove and let drain on a paper towel.
Note: after you coat them, but before you cook them, you can freeze them. They keep really well. Lay them in a single layer to freeze, then put into a ziplock bag to enjoy later. Simply remove from freezer and cook
Thanks for the this! I tried it and it was awesome!!!!
Poppers aux jalapeños
12 onces de fromage à la crème, ramolli
1 paquet (8 onces) de fromage cheddar râpé
1 cuillère à soupe de bacon cuit émietté
12 onces de piments jalapeno, épépinés et coupés en deux (environ 16 piments jalapenos entiers)
lait
farine tout usage
chapelure
huile de friture
Directions
1. Dans un bol moyen, mélanger le fromage à la crème, le cheddar et les morceaux de bacon. Versez ce mélange dans les moitiés de piment jalapeno.
2.Mettez le lait et la farine dans deux petits bols séparés. Trempez d'abord les jalapenos farcis dans le lait puis dans la farine, en vous assurant qu'ils sont bien enrobés de chacun. Laissez sécher les jalapenos enrobés pendant environ 10 minutes.
3.Trempez à nouveau les jalapenos dans le lait et roulez-les dans la chapelure. Laissez-les sécher, puis répétez avec du lait et de la chapelure pour vous assurer que toute la surface du jalapeno est recouverte.
4. Dans une poêle moyenne ou dans une poêle à frire, faites chauffer l'huile à 375 degrés F. Faites frire les jalapenos enrobés 2 à 3 minutes chacun, jusqu'à ce qu'ils soient dorés. Retirer et laisser égoutter sur une serviette en papier.
Remarque : après les avoir enrobés, mais avant de les cuire, vous pouvez les congeler. Ils se conservent vraiment bien. Disposez-les en une seule couche pour les congeler, puis mettez-les dans un sac ziplock pour en profiter plus tard. Sortez simplement du congélateur et faites cuire
Merci pour ça ! Je l'ai essayé et c'était génial !!!! -
- Répondu par
- Lipstick
- à Aug 25, 10, 07:30:26 PM
- Admin 13900
- actif la dernière fois il y a environ 1 jour
Wow those poppers sound awesome!! The best of both worlds, cream cheese and cheddar...yum!!
Mamrone you come from the best chocolate in the world. Do you have any good recipes with chocolate?
LipsWow, ces poppers ont l'air géniaux !! Le meilleur des deux mondes, fromage à la crème et cheddar... miam !!
Mamrone, vous êtes issu du meilleur chocolat du monde. Avez-vous de bonnes recettes avec du chocolat ?
Lèvres -
- Répondu par
- Imagin.ation
- à Aug 25, 10, 08:04:16 PM
- Superstar Member 5026
- actif la dernière fois il y a environ 5 ans
Surprise Party Chicken (in memory of my mom, Ms Elena)
cut up chicken
cheese crackers
sour cream
galic powder
black pepper
white pepper
lawrys seasoning salt
glass cooking dish
non stick spray
Wash and season chicken. Roll cheese crackers till fine, put sour cream in bowl and stir.....put cheese crackers on cutting board.....dip chicken in sour cream, then roll gently with cheese crackers....(cheese crackers will stick like a magnet) spray your glass cooking dish, place chicken in dish, when finishd ....place in oven on 325 degrees, for about 1 hour to 1 hour and a half.....ummmm SURPRISE! The taste is a SURPRISE, I serve with a brocolli and mushroom casserole and nice green lettuce and tomato salad with favoite dressing! ENJOY!
[/quote][quote author=TURBOSUE link=topic=11793.msg120825#msg120825 date=1282116088]
I have a great recipe for mac and cheese.Been making it for years, so the measurements may be a little off.
Start with a basic white sauce.(flour,butter,milk). I usually use 2 or 3 tbs. butter.
1 to 2 tbs. flour
2 to 3 c. milk
melt butter, add flour, stir until smooth, add milk. Low heat stirring until medium thickness.
While still on low heat, start adding the cheese. I use Velveeta, as it makes it creamier.
I also add whatever other cheese I have in the fridge. Usually cheddar, jack, whatever you like.
Cube the Velveeta, and shred the others. About 2 cups or so.
Add until you like the taste. It also needs quite a lot of salt.Maybe a teaspoon or so.
Prepare your shells, whatever kind you like, drain, then alternate sauce and shells in baking dish.
Bake for about 30 to 45 min. at 350.
I have always topped it with hot dogs, cut in half and smokey links, around the edge of dish.
It has been a family favorite for over 50 years!!!
mary sue
Debra and Turbosue.. I havent made the chicken yet, it sounds yummy, it's next on my menu, i buy alot of chicken and am always looking for different ways to cook it, can't wait to try it
Turbosue.. that Mac & Cheese tasted just like my mom made.. delicious and easy, i added the lil smokey links(chopped) right in it and also green and red bell peppers!
Thank you Both for the recipes!!!
Chicken is coming up!!!
Surprise Party Chicken (à la mémoire de ma mère, Mme Elena)
poulet coupé en morceaux
craquelins au fromage
Crème fraîche
poudre de galique
poivre noir
poivre blanc
sel d'assaisonnement Lawrys
plat de cuisson en verre
spray antiadhésif
Lavez et assaisonnez le poulet. Rouler les craquelins au fromage jusqu'à ce qu'ils soient fins, mettre la crème sure dans un bol et remuer..... mettre les craquelins au fromage sur une planche à découper..... tremper le poulet dans la crème sure, puis rouler doucement avec les craquelins au fromage.... (les craquelins au fromage colleront comme un aimant) vaporisez votre plat de cuisson en verre, placez le poulet dans le plat, une fois terminé....mettez au four à 325 degrés, pendant environ 1 heure à 1 heure et demie.....ummmm SURPRISE ! Le goût est une SURPRISE, je sers avec une cocotte de brocolis et champignons et une belle salade de laitue verte et tomates avec ma vinaigrette préférée ! APPRÉCIER!
[/quote][quote author=TURBOSUE link=topic=11793.msg120825#msg120825 date=1282116088]
J'ai une excellente recette de macaroni au fromage. Je la prépare depuis des années, donc les mesures sont peut-être un peu fausses.
Commencez par une sauce blanche de base (farine, beurre, lait). J'utilise habituellement 2 ou 3 cuillères à soupe. beurre.
1 à 2 cuillères à soupe. farine
2 à 3 ch. lait
faire fondre le beurre, ajouter la farine, remuer jusqu'à consistance lisse, ajouter le lait. Feu doux en remuant jusqu'à épaisseur moyenne.
Toujours sur feu doux, commencez à ajouter le fromage. J'utilise Velveeta, car cela le rend plus crémeux.
J'ajoute également les autres fromages que j'ai dans le réfrigérateur. Généralement du cheddar, du jack, tout ce que tu veux.
Cubez le Velveeta et déchiquetez les autres. Environ 2 tasses environ.
Ajoutez jusqu'à ce que vous aimiez le goût. Il a également besoin de beaucoup de sel, peut-être d'une cuillère à café environ.
Préparez vos coquilles, quelle que soit leur forme, égouttez-les, puis alternez sauce et coquilles dans un plat allant au four.
Enfourner environ 30 à 45 min. à 350.
Je l'ai toujours garni de hot-dogs, coupés en deux et de liens fumés, sur le pourtour du plat.
C'est un favori de la famille depuis plus de 50 ans !!!
Mary Sue
Debra et Turbosue.. Je n'ai pas encore fait le poulet, ça a l'air délicieux, c'est le prochain sur mon menu, j'achète beaucoup de poulet et je cherche toujours différentes façons de le cuisiner, j'ai hâte de l'essayer
Turbosue... ce Mac & Cheese avait le même goût que celui que ma mère avait préparé... délicieux et facile, j'ai ajouté les petits liens fumés (hachés) directement dedans et aussi des poivrons verts et rouges !
Merci à vous deux pour les recettes !!!
Le poulet arrive !!! -
- Répondu par
- rabritin
- à Aug 26, 10, 10:26:48 AM
- Sr. Newbie 40
- actif la dernière fois il y a environ 4 ans
Mary Sue, it turned out great! I had nothing but compliments so I'm passing them on to you! Thank you so much!
Mary Sue, ça s'est bien passé ! Je n'ai eu que des compliments alors je vous les transmets ! Merci beaucoup!
-
- Répondu par
- mamrone
- à Aug 26, 10, 11:33:18 AM
- Hero Member 912
- actif la dernière fois il y a environ 4 ans
Lips, I do I make a Belgium pancake (really more of a crepe)
again i don't measure so it's all by looks
take about 6 eggs and put them in a blender, look where they start and beat on high until double in size.
melt real butter about a half a stick and pour it in the eggs after beaten but do not turn them off
add about a teaspoon of vanilla to the mixture
then add about a tablespoon of oil
and a quarter cup of maple syrup
a tablespoon of sugar
all while still beating the mixture
then add (slowly) flour until the mixture gets thicker but not too thick normally depending on the size of your eggs this will be about a cup
now in a hot but not too hot fry pan melt some butter to cover the pan
pour in your mixture slowly just enough to cover the pan and turn the heat down to med. when it looks like it is starting to cook on top and not runny flip the pancake, it should still look yellow never brown.
you can eat it this way after you flip it let it cook about a minute then roll it up and put powdered sugar on it!
or cut up strawberries and add whip cream to the top
but my favorite is before you roll it add choc chips and fold it in half and then add powered sugar then you get melted choc inside and it's to die for and that my friends will give you my grandmother's pancakes and you'll never eat regular pancakes again!
PS. do not make them as thin as a crepe and they should look yellow when done!Des lèvres, oui, je fais une crêpe belge (en fait plutôt une crêpe)
encore une fois, je ne mesure pas donc tout dépend de l'apparence
prenez environ 6 œufs et mettez-les dans un mixeur, regardez où ils commencent et battez à puissance élevée jusqu'à ce qu'ils doublent de volume.
faites fondre du vrai beurre environ un demi-bâton et versez-le dans les œufs battus mais ne les éteignez pas
ajouter environ une cuillère à café de vanille au mélange
puis ajoutez environ une cuillère à soupe d'huile
et un quart de tasse de sirop d'érable
une cuillère à soupe de sucre
le tout en continuant à battre le mélange
puis ajoutez (lentement) la farine jusqu'à ce que le mélange devienne plus épais mais pas trop épais normalement en fonction de la taille de vos œufs, cela fera environ une tasse
maintenant, dans une poêle à frire chaude mais pas trop chaude, faites fondre un peu de beurre pour couvrir la poêle
versez votre mélange lentement juste assez pour couvrir la casserole et baissez le feu à moyen. quand on dirait qu'elle commence à cuire sur le dessus et qu'elle ne coule pas, retournez la crêpe, elle doit toujours paraître jaune, jamais brune.
vous pouvez le manger de cette façon après l'avoir retourné, laissez-le cuire environ une minute puis roulez-le et mettez du sucre en poudre dessus !
ou coupez des fraises et ajoutez de la crème fouettée sur le dessus
mais mon préféré est avant de le rouler, ajoutez des pépites de chocolat et pliez-le en deux, puis ajoutez du sucre en poudre, vous obtenez du chocolat fondu à l'intérieur et c'est à tomber par terre et mes amis vous donneront les crêpes de ma grand-mère et vous ne mangerez jamais de crêpes ordinaires encore!
PS. ne les faites pas aussi fines qu’une crêpe et elles devraient paraître jaunes une fois cuites ! -
- Répondu par
- mamrone
- à Aug 26, 10, 11:49:09 AM
- Hero Member 912
- actif la dernière fois il y a environ 4 ans
Lips if you want some really good Belgium choc go the a website Cote"D"Dor this is the best choc you'll ever eat!
Pour les lèvres, si vous voulez du très bon chocolat belge, rendez-vous sur le site Cote"D"Dor, c'est le meilleur chocolat que vous aurez jamais mangé !
-
- Répondu par
- wmmeden
- à Dec 24, 10, 01:00:15 PM
- Super Hero 1204
- actif la dernière fois il y a environ 1 an
Pecan Pie
1 stick melted butter
1 cup pancake syrup (butter or butter/pecan flavored is best)
1 cup sugar
pinch of salt
1 tsp vanilla
3 eggs
1 cups pecans
beat the eggs in a medium bowl, then mix in salt, sugar and syrup. Next, slowly add the melted butter a little at a time. Finally add the vanilla. Arrange the pecans on the bottom of your crust. Pour batter on top and bake at 350 for about 50 minutesTarte aux noix de pécan
1 bâton de beurre fondu
1 tasse de sirop de crêpes (le meilleur est le beurre ou le beurre/noix de pécan)
1 tasse de sucre
pincée de sel
1 cuillère à café de vanille
3 oeufs
1 tasse de pacanes
battre les œufs dans un bol moyen, puis mélanger le sel, le sucre et le sirop. Ensuite, ajoutez lentement le beurre fondu petit à petit. Ajoutez enfin la vanille. Disposez les noix de pécan au fond de votre croûte. Verser la pâte dessus et enfourner à 350 pendant environ 50 minutes -
- Répondu par
- blueday
- à May 17, 11, 05:01:47 AM
- Almighty Member 37999
- actif la dernière fois il y a environ 2 ans
I'm bumping this thread after reading the posts in the BBQ bingo tournament. Be nice to see some of your recipes.
blueJe remonte ce fil de discussion après avoir lu les articles sur letournoi de bingo barbecue . Soyez heureux de voir certaines de vos recettes.
bleu -
- Répondu par
- JohnnyK
- à May 17, 11, 08:37:56 AM
- Admin du forum 30868
- actif la dernière fois il y a environ 1 an
You can count me out here, I'm helpless when it comes to cooking I do know how to order though, I'm an expert there
Tu peux me compter ici, je suis impuissant quand il s'agit de cuisiner Mais je sais comment commander, je suis un expert en la matière
-
- Répondu par
- eyesofgreen
- à May 18, 11, 01:30:56 AM
- Full Member 152
- actif la dernière fois il y a environ 7 ans
These two desserts are to die for and so simple to make. The gooey butter cake recipe is from Paula Deens restaurant at Harrahs Casino in Tunica Mississippi.
Gooey Butter Cake
INGREDIENTS:
Cake:
1 box (18 1/4 ounce) yellow cake mix
1 egg
8 tablespoons butter, melted (cooled)
Filling:
1 package (8 ounce) cream cheese, softened
2 eggs
1 tsp. vanilla
8 tablespoons butter, melted (cooled)
1 box (16 ounce) powdered sugar (or 3 1/4 cups)
Preheat oven to 350 degrees F
Combine the cake mix, egg, and butter. Mix well. Pat the
mixture into the bottom of a lightly greased 13x9-inch
baking pan. Prepare filling.
In a large bowl, beat the cream cheese until smooth. Add
the eggs, vanilla,and butter and beat together. Next, add
the powdered sugar and mix well. Spread over cake batter
and bake for 40 minutes. Be sure not to over bake as the
center should be a little gooey.
CHOCOLATE ECLAIR CAKE
2 large packages of vanilla instant pudding
3 cups of milk
1 8oz container cool whip
2 packages graham crackers (3 in a box)
1 tub chocolate frosting (I prefer milk choc)
Make the vanilla pudding according to package directions
using 3 cups of milk. Mix in the cool whip.
Layer in a 9x13 inch pan as follows:
Layer whole graham crackers (1st layer)
1/2 of the pudding mixture
Another layer of graham crackers (2nd layer)
The remainder of the pudding mixture
Top with graham crackers (last layer)
Spread frosting on last layer of graham crackers.
Refrigerate. Best if you let it set for a couple
of hours, let the graham crackers soften.Ces deux desserts sont à tomber par terre et tellement simples à réaliser. La recette du gâteau au beurre gluant provient du restaurant Paula Deens du Harrahs Casino à Tunica Mississippi.
Gâteau au beurre et cœur coulant
INGRÉDIENTS:
Gâteau:
1 boîte (18 1/4 onces) de mélange à gâteau jaune
1 oeuf
8 cuillères à soupe de beurre fondu (refroidi)
Remplissage:
1 paquet (8 onces) de fromage à la crème, ramolli
2 oeufs
1 c. vanille
8 cuillères à soupe de beurre fondu (refroidi)
1 boîte (16 onces) de sucre en poudre (ou 3 1/4 tasses)
Préchauffer le four à 350 degrés F
Mélangez le mélange à gâteau, l'œuf et le beurre. Bien mélanger. Pat le
mélange au fond d'un moule de 13 x 9 pouces légèrement graissé
poêle à frire. Préparez la garniture.
Dans un grand bol, battre le fromage à la crème jusqu'à consistance lisse. Ajouter
les œufs, la vanille et le beurre et battre ensemble. Ensuite, ajoutez
le sucre en poudre et bien mélanger. Répartir sur la pâte à gâteau
et enfourner pendant 40 minutes. Assurez-vous de ne pas trop cuire car le
le centre devrait être un peu gluant.
ECLAIR AU CHOCOLAT
2 gros paquets de pudding instantané à la vanille
3 tasses de lait
1 contenant de fouet frais de 8 oz
2 paquets de biscuits Graham (3 dans une boîte)
1 pot de glaçage au chocolat (je préfère le chocolat au lait)
Préparez le pudding à la vanille selon les instructions sur l'emballage
en utilisant 3 tasses de lait. Incorporer le fouet frais.
Étaler dans un moule de 9 x 13 pouces comme suit :
Couche de biscuits Graham entiers (1ère couche)
1/2 du mélange à pudding
Une autre couche de biscuits Graham (2ème couche)
Le reste du mélange à pudding
Garnir de biscuits Graham (dernière couche)
Étalez le glaçage sur la dernière couche de biscuits Graham.
Réfrigérer. Mieux vaut le laisser reposer pour un couple
des heures, laissez les biscuits Graham ramollir.0/ 5
-
- Répondu par
- eyesofgreen
- à May 18, 11, 01:37:02 AM
- Full Member 152
- actif la dernière fois il y a environ 7 ans
Another favorite of mine. I make these every year at Christmas time. I always double the recipe.
Peanut Butter BonBons
Ingredients:
1 cup peanut butter(18 oz jar=2 cups)
1 stick margarine (melted)
1 cup powdered sugar
1 1/2 cups crushed graham crackers
1 12oz bag Nestles semi-sweet chocolate chips
1/4 stick paraffin
Stir together the peanut butter, margarine, powdered sugar and graham
crackers. Mix well.
Place in the freezer for 1 hour. Remove and roll into 1 1/2
inch balls. Freeze again until hard.
Melt the choc chips and paraffin in a double boiler. Dip the
frozen balls in the melted choc chips with a toothpick. Enjoy!Un autre de mes préférés. Je les fais chaque année au moment de Noël. Je double toujours la recette.
Bonbons au beurre de cacahuète
Ingrédients:
1 tasse de beurre de cacahuète (pot de 18 oz = 2 tasses)
1 bâton de margarine (fondue)
1 tasse de sucre en poudre
1 1/2 tasse de biscuits Graham écrasés
1 sac de 12 oz de pépites de chocolat mi-sucré Nestles
1/4 bâton de paraffine
Mélanger le beurre de cacahuète, la margarine, le sucre en poudre et le Graham
des craquelins. Bien mélanger.
Placer au congélateur pendant 1 heure. Retirer et rouler en 1 1/2
boules de pouces. Congeler à nouveau jusqu'à ce qu'il soit dur.
Faire fondre les pépites de chocolat et la paraffine au bain-marie. Trempez le
boules congelées dans les pépites de chocolat fondues avec un cure-dent. Apprécier! -
- Répondu par
- blueday
- à May 18, 11, 02:55:49 AM
- Almighty Member 37999
- actif la dernière fois il y a environ 2 ans
Sounds delicious but what is "1/4 stick paraffin"?
blueCela semble délicieux, mais qu'est-ce que « 1/4 de bâton de paraffine » ?
bleu -
- Répondu par
- Feelin froggy
- à May 18, 11, 08:19:58 AM
- Superstar Member 6049
- actif la dernière fois il y a environ 1 an
That chocolate eclair cake sounds delish! I might have to take up baking and make that cake.
Ce gâteau éclair au chocolat a l'air délicieux ! Je devrais peut-être me mettre à la pâtisserie et faire ce gâteau.
-
- Répondu par
- eyesofgreen
- à May 18, 11, 10:47:35 AM
- Full Member 152
- actif la dernière fois il y a environ 7 ans
Blue.....Paraffin is a household paraffin wax. It's used mostly for canning. But, it's also used in candies. In this case, it helps the chocolate harden once dipped. It does not have a taste and is safe to eat. It comes in big blocks usually 4 to a box.
eyesBleu.....La paraffine est une cire de paraffine domestique. Il est principalement utilisé pour la mise en conserve. Mais on l’utilise aussi dans les bonbons. Dans ce cas, cela aide le chocolat à durcir une fois trempé. Il n’a pas de goût et peut être consommé sans danger. Il se présente en gros blocs, généralement 4 par boîte.
yeux -
- Répondu par
- eyesofgreen
- à May 18, 11, 10:50:30 AM
- Full Member 152
- actif la dernière fois il y a environ 7 ans
Hey Froggy, good news...No baking required so you're safe..lol
Hey Froggy, bonne nouvelle... Aucune cuisson requise, donc tu es en sécurité..lol
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